keresés a weboldalon

Súlyemelők versenyeztek Egerszegen (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Súlyemelők versenyeztek Egerszegen (Videó)

2012 május 02 - szerda
Április 28-án már a 42. Nemzetközi Göcsej Kupát rendezte meg a Zala Megyei Súlyemelő Szövetség. Az eseményre eredetileg 6 csapatot – 3 hazait és 3 külföldit- vártak a szervezők. Ám a sűrű versenynaptár, illetve az anyagi nehézségek miatt csak 4 egyesület vett részt a küzdelmekben. A szlovén Domzale, és a Tatabánya mellett a ZTE SK két gárdával képviseltette magát.

A viadalt a Városi Sportcsarnokban rendezték, ahol Balaicz Zoltán alpolgármester mondott megnyitó beszédet.

A 42. Göcsej Kupán először fiatal súlyemelők, majd a hölgyek, végül a csapatok álltak a tárcsák mögé. A ZTE első gárdájában például a válogatott Szanati Szabolcs, a második csapatban pedig az örökifjú Papp Péter is dobogóra állt.

Eredetileg 6 csapatot – 3 hazait és 3 külföldit- vártak a rendezők a 42. Súlyemelő Göcsej Kupára. Ám a sűrű versenynaptár, illetve az anyagi nehézségek miatt csak 4 egyesület vett részt a küzdelmekben- tudtuk meg Vörös Zoltántól, a ZTE SK elnökétől.

Az idei Göcsej Kupát végül itthon tarotta ZTE SK első csapata. A második helyen a Tatabánya, míg a harmadikon a szlovén Domzale együttese végzett. A ZTE SK második csapata a 4. helyet szerezte meg.

GyM/N.G.

Fotó: Seres Péter

Nézze meg a képgalériát!

Tartalom megosztása: