keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Idegenforgalmi központ lehet Zalaegerszeg (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Idegenforgalmi központ lehet Zalaegerszeg (Videó)

2012 március 23 - péntek
Feldolgozták azokat a kérdőíveket, melyeket egy nem reprezentatív felmérés részeként a legutóbbi budapesti Nemzetközi Idegenforgalmi Szakkiállítás látogatói töltöttek ki. Az íveken szereplő kérdések mindegyike Zalaegerszeg idegenforgalmi és turisztikai vonzerejére vonatkoztak. Válaszadásra csaknem félezren vállalkoztak, akik között a mai sajtótájékoztatón – közjegyző jelenlétében – értékes ajándékcsomagokat sorsoltak ki.

Ön járt már Zalaegerszegen? Mi jut eszébe Zalaegerszegről? Van-e olyan jellegzetesség, amelyet kimondottan zalaegerszegi/zalai specialitásnak tart? Mely zalaegerszegi rendezvényeket ismeri vagy hallott már róluk? Csak néhány kérdés azok közül, melyekre a zalaegerszegi pavilonban választ vártak a Tourinform Iroda munkatársai. Több kérdés vonatkozott az Aqua Cityre is, amely azt firtatta: miképpen lehetne a létesítményt tovább népszerűsíteni. A válaszokat értékelve Gyutai Csaba polgármester azt mondta: a kapott válaszok arról árulkodnak, hogy Zalaegerszeg az átutazók és a célirányosan itt pihenni vágyók körében egyre fontosabb helyet foglal el.

Kugler László, az Egerszegi Sport- és Turizmus Kft. ügyvezetője a kérdőívekre utalva megjegyezte: mivel az Aqua City idei marketing tervét most állítják össze, a kapott válaszokat hasznosítják 2012-es működésük során.

Tekintettel arra, hogy az Aqua City idén ünnepli fennállásának 10 éves évfordulóját, a létesítmény meglepetésekkel szolgál mindazok számára, akiknek a 10-es számhoz valamilyen kötődésük van. A részletekről azonban bővebbet egyelőre nem árult el.

VN/EK

Tartalom megosztása: