keresés a weboldalon

Két éves projektet zárt a TISZK (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Két éves projektet zárt a TISZK (Videó)

2012 január 24 - kedd
Projektzáró konferenciát tartott az Észak-zalai Térségi Integrált Szakképző Központ. A két évet felölelő pályázat 228 millió forintos támogatással valósult meg. A projekt céljai többek között a szervezet és humánerőforrás fejlesztés, a programok és szolgáltatások bővítése volt.

A TISZK rendszer fejlesztésesére irányuló projektzáró konferenciáján az elmúlt két év eredményeit mutatták be az intézmény vezetői. A konferencián köszöntő beszédet mondott Gyutai Csaba polgármester.

A projektet megvalósító intézmény a Csány László Szakközépiskola volt. 228 millió forint vissza nem térítendő támogatás segítségével fejlesztették az Észak-Zalai TISZK informatikai rendszerét. Megtörtént a szakközépiskola felnőttképzési akkreditációja. Emellett tanulmányokat és különböző programokkal támogatták a tanulókat.

– 17 tananyagot fejlesztettünk. Több mint 1000 gyermeket, szülőt mozgattunk meg pályaválasztási rendezvényeinkkel. Folyamatosan rendelkezésre állt az Abigél program, amelyen keresztül egy lelki online segélyszolgálatot és tanácsadást is biztosítunk -mondta Tolvaj Márta az Észak- zalai TISZK ügyvezető igazgatója.

Várhatóan a megyében az Észak- Zalai TISZK a Dél- Zalaival közösen lesz hivatott a szakképzési rendszer teljes körű reformját végrehajtani- tette hozzá Tolvaj Márta.

DZsu/T.S.

Fotó:Seres Péter

Nézze meg a képgalériát!

Tartalom megosztása: