keresés a weboldalon

Adventi készülődés a VG Kft.-vel

Zalaegerszeg címer
Hírek

Adventi készülődés a VG Kft.-vel

2011 december 15 - csütörtök
Az Adventi időszak várakozását, készülődését mi sem szimbolizálja jobban, mint a díszítés. Így történik ez minden lélekben, otthonban, intézményben és városban is.

Zalaegerszegen több helyszín dekorálására a Városgazdálkodási Kft. lett felkérve. A Polgármesteri Hivatal előterében a hűvös hangulatnak megfelelő halványkék és a fehér szín kombinációja dominál, ehhez illeszkedik a jégkirálynő dekoráció és a karácsonyfa díszeinek színvilága.

Sümeghy Borbála a VG Kft. kertészmérnök-árudavezetőjének keze munkáját dicséri a városi Dísz teremben felállított, 5,5 m magas normand fenyő díszítése is. Itt a fal színével összhangban a zöld és bézs árnyalatú angyalok, gömbök és anyagívek varázsolnak karácsonyi hangulatot a terembe.

Az idén elsőként létrehozott Adventi Udvar kialakításánál más szempontok voltak irányadóak. Ott a figyelemfelkeltés, a vásári kavalkád színessége céljából választott kolléganőnk élénkebb (narancs, bordó, pink) elemeket a kapubejáratra, fenyőfára, standok dekorálására.

Legfőbb díszünknek, a város karácsonyfájának díszeit hagyományoknak megfelelően valamelyik iskola, idén a Belváros Általános iskola diákjai készítették el. A VG Kft. a fa kivágásában, szállításában, és felállításában segédkezett.

Tartalom megosztása: