keresés a weboldalon

Designerek kiállítása (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Designerek kiállítása (Videó)

2011 december 09 - péntek
Karácsonyi díszek, lakástextil kiegészítők gyermekkönyvek, ruhák és ékszerek- mindez egyedi tervezésben zalaegerszegi és hazai iparművészektől. A designerek karácsonyi vásárán két hétig várja az érdeklődőket a Gönczi Galériában.

12 iparművész alkotásaiból válogathatnak a vásárlók. Különböző stílusú, egyedi tervezésű gyűrűk fülbevalók és nyakláncok kerültek a vitrinekbe. És az itt látható ruhák sem fognak szembe jönni velünk a városban. László Edina és Vavrinecz Krisztina ruhái között a hétköznapi és alkalmi viselet mellett megtalálhatóak az extrémebb darabok is. Táskák pedig készültek bőrből és szövetből is, a leopárdmintástól a visszafogottabb színekig változatos kínálatot mutatnak be a tervezők. Az ünnepekhez kapcsolódóan pedig egyedi karácsonyfadíszek és gyertyák közül választhatnak a vásárlók.

– Azért jött létre a Designerek Karácsonyi Vására hogy olyan termékeket kínáljunk a karácsonyi kínálatban, amelyek egyediek, nem tucatáruk és azoknak az embereknek az igényeit is kielégíteni, akik szeretik magukat szép tárgyakkal körülvenni. Az árak pedig átlagosnak mondhatók, már 1-2 ezer forintért is lehet dekoratív és egyedi termékeket vásárolni – mondta Nagy Johanna a Gönczi Galéria kurátora, a kiállítás szerevezője.

A Designerek Karácsonyi Vására december 22-ig várja a látogatókat.

DZsu/B.P.

Tartalom megosztása: