keresés a weboldalon

Kapcsolatteremtés: A vállalkozói szenátus és a Kormányhivatal találkozója (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Kapcsolatteremtés: A vállalkozói szenátus és a Kormányhivatal találkozója (Videó)

2011 augusztus 31 - szerda
A Zala Megyei Kormányhivatal szakigazgatási szerveinek vezetőivel és elképzeléseivel ismerkedhettek meg ma a zalaegerszegi vállalkozói szenátus tagjai. A rendszeres együttműködéstől azt várják az érintettek, hogy a későbbiekben a város gazdasága új lendületet kapjon, s további munkahelyeket kínáljanak a jelenlegi álláskeresőknek. A részletekről a találkozót követő sajtótájékoztatón számoltak be az újságíróknak.

A zalaegerszegi önkormányzat ez év áprilisában hozta létre a vállalkozói szenátust, amely a város legsikeresebb és legeredményesebb vállalkozóit illetve munkaadóit tömöríti.

Mint Gyutai Csaba polgármester rámutatott, adminisztrációs tevékenységüket a Kormányhivatal megalakulása előtti időszakban megkeserítette, hogy egy-egy ügy elintézésénél olykor 16-18 szervezettel kellett felvenniük a kapcsolatot. Ennek az útnak a lerövidítését is szolgálta az a mai találkozó, ahol az érintettek megismerhették a Kormányhivatal szakigazgatási szerveinek vezetőit.

– Megállapodtunk ma abban is, hogy rövidesen ismét összehívjuk ezt a találkozót, mert meggyőződésem, hogy minden érintett épülésére szolgál- hangsúlyozta Gyutai Csaba polgármester.

– Szeretnénk, ha a vállalkozók napi adminisztrációs tevékenysége leegyszerűsödne- fogalmazott Rigó Csaba kormánymegbízott.

Rigó Csaba utalt arra, hogy a Kormányhivatal segítségét más zalai városokban is kiajánlják. Ezért legközelebb Nagykanizsára utaznak.

VN/E.K.

Fotó: Seres Péter

Nézze meg a képgalériát!

Tartalom megosztása: