keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Látogatottsági rekord az AquaCityben (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Látogatottsági rekord az AquaCityben (Videó)

2011 július 12 - kedd
A napok óta tartó kánikulának a strandok, fürdők üzemeltetői örülnek a legjobban. A zalaegerszegi AquaCityben rekord dőlt a hétvégén. Vasárnap több mint 3200-an váltottak jegyet a csúszdaparkba, amire az elmúlt négy évben nem volt példa. A nyitás óta 17 ezren mártóztak meg a kellemes termálvízben.

Tény és való, vízközelben a legjobb ilyenkor. Több ezren gondolkodtak hasonlóképpen a hétvégén. Az aquapark látogatottsága négy éves rekordot döntött.

– Nagyon boldogok vagyunk, ez volt ugyanis az első olyan hétvége, amikor nem kellett fázni, és nem esett az eső. Meg is hozta a kánikula a várt eredményt. Vasárnap több mint 3200-an fürödtek, szórakoztak nálunk. Ez nemcsak az idei szezon rekordja, négy éve nem számláltunk egy napon ennyi vendéget – mondja Kugler László, az Egerszegi Sport és Turizmus Kft. ügyvezetője.

De nemcsak a mögöttünk hagyott hétvégével, az aquapark idei látogatottságával összességében is elégedett az üzemeltető. Elérte mára a vendégek létszáma a 17 ezret. Ha továbbra is marad a meleg, tartható az új üzemeltető által kitűzött cél: vagyis meghaladni a tavalyi 54 ezres látogatószámot.

F.N./T.S.

Tartalom megosztása: