keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Ismét nyitva a városi strand (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Ismét nyitva a városi strand (Videó)

2011 július 11 - hétfő
Július 1-jével kinyitott a városi strand. Azóta közel 1800-an látogatták meg a fürdőt. A hétvégi kánikulában is teltházzal üzemeltek a város strandjai.

Hétvégén a 34 fokos hőségben tele volt a gyerek medence. A kicsik pancsoltak, ugráltak, alig lehetett kikönyörögi őket a vízből. Több generáció számára azonban a Városi Strand már- már nosztalgikus élménynek számít. A nagymedencénél pedig Szekeres Dorinával úszóbajnokkal is összefutottunk, aki az edzőtábor előtt még szívesen csobbant a strand vizében.

A strand üzemletetői pedig mindent megtettek azért, hogy idén ne csak jól, de biztonságban is érezzék magukat a látogatók.

– Az idei esztendőre vonatkozóan az összes előírásnak eleget tettünk, amit 8-10 pontban megfogalmazott a szakhatóság. Ennek megfelelően készítettük fel a létesítményt, illetve várjuk a vendégeket. Jó hír, hogy eddig kellemetlen esemény nem történt a strandon. Se lopásról, se molesztálásról nincs információnk. Több lépést is tettünk ennek érdekében, örömmel tapasztaljuk, hogy mindez működik – számolt be Kugler László az Egerszegi Sport és Túrizmus Kft ügyvezető igazgatója.

A hétvégén közel 1000-en fürödtek a Városi strandon. De a melegnek köszönhetően város többi strandja is teltházzal üzemelt. Az Aqua City látogatottsága például több mint 3000 fővel rekordot döntött.

DZsu/N.G.

Tartalom megosztása: