keresés a weboldalon

Magabiztos győzelem a Pécs ellen (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Magabiztos győzelem a Pécs ellen (Videó)

2011 január 16 - vasárnap
Folytatódott a bravúr és az örömünnep szombaton este a városi sportcsarnokban, hiszen a lányok meglepetés győzelme után, a Zalakerámia ZTE KK is fölényes győzelmet aratott a PVSK férfi kosárlabda csapata ellen.

Az előjelek nem voltak biztatóak, a ZTE KK játéka az elmúlt időszakban akadozott, a Pécs pedig az egész mezőny egyik legponterősebb és legjobban lepattanozó játékosait tudhatta a keretében az amerikai El-Amin és a nigériai Egemonye személyében.

A Pécs előző meccsein kiemelkedő egyéni teljesítmények (El-Amin 47 pontja) ellensúlyozására
csapatmunkára van szükség hangsúlyozta Völgyi Péter a zalaiak edzője.

Szavai nyitott fülekre és szívekre találtak, a csapatgépezet működött támadásban, védekezésben egyaránt, helyenként látványos játékkal, már az első negyed végére (31:16) tetemes előnyt szerzett a hazai csapat melyet a mérkőzés végéig meg is őrzött (91:74).

A zalai kosárlabdacsapat nagyságát jelzi, hogy a nehéz körülményeik ellenére is egymást
spannolva, tavalyi formájukat idéző játékkal örvendeztették meg a szép számú helyi közönséget, öten is több mint 10 ponttal terhelve az ellenfél gyűrűjét.

Folytatás jövő héten, szerdán Székesfehérváron, Magyar Kupa mérkőzésen.
Hazai pályán legközelebb a február 6-ai rangadón a Kaposvári KK ellen lép parkettre a Zalakerámia ZTE KK.

Völgyi Péter vezetőedző elmondta, örül a magabiztos győzelemnek, a jó csapatjátéknak.
Sikerült a pécsi csapat hazai játékosait messze pontjaik alatt tartani, a két ponterős színes bőrű játékos pedig nem tudott magukra hagyottan meccset nyerni.


 Zalakerámia ZTE KK- Pécsi VSK-PANNONPOWER
 91:74

 Zalaegerszegi Városi Sportcsarnok-ZTE KK:Tóth Á. (4), K.Wilson (17/6), Kámán (19/12), Vojvoda (15/6), L.Williams (14/3) Tóth G. (15/3), Vertetics (4), Gáspár (3/3), Baki (-), Bödör (-), Kerkai (-)

Két rövid részlet a mérkőzésből:

Ts

Tartalom megosztása: