keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Egy óra kellett a végeredményhez

Zalaegerszeg címer
Hírek

Egy óra kellett a végeredményhez

2010 november 28 - vasárnap
Kaposvár – ZTE 2-1 (2-1)
NB 1 bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Kaposvár, 1200 néző. Játékvezető: Fábián. Asszisztensek: Varga, Demeter. Gólszerzők: Oláh (11.), Perics (13.) ill. Simon A. (1.). Sárga lap: Hegedűs (17.), Okuka (26.), ill.Varga R. (12.),Kamber (20.), Rajcomar (25.).

Kaposvár: Milinte – Okuka, Grúz, Zsók, Gujics (Jawad, 46.) – Balázs, Pedro, Pavlovics, Hegedűs (Szepessy, 68.) – Oláh, Peric (Kulcsár, 85.). Vezetőedző: Sisa Tibor.

Nem sikerült a visszavágás, de lehet, hogy így van jól. Az ősz első fordulóban is kikaptunk a Kaposvártól, s lám, hol fejeztük be az őszi szezont. Másoljuk le tavasszal is ezt a szereplést.
A meccsről csupán annyit: most kivételesen jól kezdtünk, s a folytatás nem jött össze. Hiába voltak lehetőségeink, ezúttal a szerencse nem állt mellénk.
A nézők a mély talaj ellenére sem unatkozhattak, a végét leszámítva élvezetes mérkőzést játszott a két csapat.

ZTE: Vlaszák – Kocsárdi (Turcsik, 68.), Miljatovics, Varga R., Panikvar – Illés (Bogunovics, 81.), Horváth (Delics, 63.), Kamber, Szalai – Simon A., Rajcomar. Vezetőedző: Csank János.

Vélemények:
Csank János, a ZTE vezetőedzője:
– Jól kezdtük a mérkőzést, de után gyorsan fordított a hazai csapat. A 11-es nem volt az, sőt a kipattanó labdánál előbb hazai játékos, inkább kifelé járt volna szabadrúgás. Megvoltak a lehetőségeink, két kapufát is rúgtunk. Jó mérkőzést játszott a két csapat.

Dézsi Attila, a ZTE FC ügyvezetője: – A vezető gólunkat követően egy figyelmetlenség után fordított a Kaposvár. A mérkőzésen rosszul használtuk ki lehetőségeinket, ezért vesztettünk.


Kocsárdi Gergely, a ZTE csapatkapitánya: – Jól kezdtük a mérkőzést, de az első 30 percben a hazaiak irányítottak.Kapufát is rúgtunk, nem is egyet. A Kaposvár büntetője nem volt jogos. Kihagytuk lehetőségeinket, ezért vesztettünk. Ilyen a foci.

Zala-Lap, B. I. – L. D.

Tartalom megosztása: