keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

A cél teljesült

Zalaegerszeg címer
Hírek

A cél teljesült

2010 október 06 - szerda
Bp Honvéd II. – ZTE FC 1-2 (0-1)
Magyar Kupa labdarúgó-mérkőzés a 16 közé jutásért. Budapest, Bozsik stadion, 200 néző. Jv.: Pintér. Gólszerzők: Bajner (75. p.), illetve Balázs (3. p.), Horváth A., (48. p.). Kiállítva: Turcsik (50. p.).

ZTE: Sipos – Turcsik, Miljatovics, Varga, Panikvar (Szalai 48. p.), – Horváth A., Kamber Máté, Balázs – Delics (Illés 46. p.), Simon. Vezetőedző: Csank János.

A sérülésektől tizedelt ZTE nagyszerűen kezdte a mérkőzést a Honvéd-fiatalok otthonában. A folytatásban is a vendégek akarata érvényesült, bár kisebb lehetőségek a hazaiak előtt is adódtak. Szünet után ismét góllal nyitott a zalai csapat, és biztos győztesnek látszott. Turcsik kiállítását követően azonban szépíteni tudtak a hazaiak, és a mérkőzés hajrájában fölényben játszottak, de egyenlíteniük már nem sikerült. A ZTE végül is elérte célját, a Magyar Kupában a legjobb 16 közé jutott.

Németh Ottó, a ZTE technikai vezetője: – A három bajnoki mérkőzés után fáradt volt a csapat. A Honvéd akadémistái jól küzdöttek, a hajrában nyílttá tették a mérkőzést, de továbbjutásunk ennek ellenére megérdemeltnek mondható.

Zala-Lap, B. I.

Tartalom megosztása: