keresés a weboldalon

Igazságos döntetlen

Zalaegerszeg címer
Hírek

Igazságos döntetlen

2010 augusztus 08 - vasárnap
Haladás – ZTE 0-0.

NB I bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Szombathely, 6000 néző. Játékvezető: Alvaro Garcia Miquel (chilei). Asszisztensek: ifj. Tóth, Péter. Sárga lap: Molnár B. (21.), Tóth P. (33.), Simon Á. (52.), Rajos (85.) ill. Panikvar (43., 82.), Piros lap: Panikvar (82.)



Haladás:
Rózsa – Schimmer, Lengyel, Guzmics, Tóth P. – Rajos, Simon Á., Molnár B., Nagy G. – Oross, Sipos N. (Ugrai 77.). Vezetőedző: Csertői Aurél.

ZTE: Vlaszák – Kocsárdi, Miljatovics, Kovács G. (Panikvar 3.), Varga R. – Rajcomar, Kamber, Horváth A. (Illés Gy. 72.), Szalai – Pavicsevics, Balázs (Máté 83.). Vezetőedző: Csank János.

Az előző bajnoki mérkőzéssel ellentétben most a ZTE nagyon fegyelmezetten játszott, jól megszervezte védekezését és a középpályáját is – dicséretére ennyit minden mindenképpen el kell mondani. Helyzetei is akadtak, igaz ellenfelének is. Ami mindenképpen pozitívum, ha a játékon még lehet is javítani, de volt tartása a csapatnak. A döntetlen megfelelt a játék képének.

A Haladásnál továbbra is hiánycikk a ZTE elleni győzelem. Nem baj.

Vélemények
Dézsi Attila, a ZTE ügyvezetője:
– Egészen más mentalitásban lépett pályára a csapat, mint a Kaposvár ellen. Ezen a nehéz talajon mindenképpen értékesnek tartom a döntetlent.

Máté Péter, a ZTE játékosa: – Elindultunk a dombon felfelé. Vereséggel kezdtünk, most szereztünk egy pontot. A Pápa ellen győzelem következik.

Szalai Tamás, a ZTE játékosa: – A mérkőzés elején kicsit beszorított bennünket a hazai csapat, később nekünk is volt lehetőségünk Rajcomár révén. Az egyik beadásom után a hazai védő kézzel mentett a 16-oson beül, 11-es járt volna érte. Az egy pontra feltétlenül rászolgáltunk, kis szerencsével három is lehetett volna.

Horváth András, a ZTE játékosa: – A kaposvári vereség után jónak tartom a döntetlent. Mindkét oldalon akadtak helyzetek, igazságos eredmény született.

B. I. – L. D. Fotó: B. M.

Tartalom megosztása: