keresés a weboldalon

Az eső miatt módosul a program! (Frissítve)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Az eső miatt módosul a program! (Frissítve)

2010 május 16 - vasárnap
Az Egerszeg Fesztivál szervezői a szűnni nem akaró eső miatt szombaton este úgy döntöttek, hogy a szabadtéri koncertek a Széchenyi téri nagyszínpadról beköltöznek a Dísz téri fesztiválsátorba. A változtatás vasárnapra (május 16.) is érvényes, sőt az országos közlekedési helyzet miatt néhány fellépő lemondta a koncertet.

A Dísz téri fesztiválsátorban vasárnap délelőtt a programnak megfelelően elkezdődött a XVI. Göcseji Prószafesztivál, mely a tervek szerint halad majd. Közben 14 órától fellép a Dórci és a fülesek.

A Széchenyi téri nagyszínpadon azonban valamennyi program elmarad. A fellépők egy része átkerül a Dísz téri fesztiválsátorba, néhanyan azonban lemondták a mai vendégszereplést.

A szervezők érdeklődésünkre elmondták: a Presidance és a Budapest Bár előadása elmarad, mert a táncosok és a zenészek nem indulnak el a fővárosból, leginkább azért, mert a sörsátor színpada kicsi az ő produkcióik számára.

Harcsa Veronika koncertjére a Dísz téren kerül sor 19 órakor, őt a Magashegyi Underground követi.

Az Egerszeg Fesztivál zárásaként a Lorenzó zenekar játszik majd este fél 11-től.

Szombaton este a Leslie Night Band, a Kowalski meg a Vega, a Magna Cum Laude koncert, és az azt követő D.J. Dominique party a szabadtéri nagyszínpad helyett szintén a sörsátorban került megrendezésre.

A Keresztury ÁMK-ban nagy érdeklődés előtt zajlott le szombaton a XV. Kárpát-medencei Verbunkverseny, a Dísz téren pedig délelőtt még megrendezésre került a Fúvós találkozó. Délben és 14 órakor az Art Mozi várta 3D-s vetítéssel a közönséget.

(Zala-Lap)

Tartalom megosztása: