Interaktív délután a Teleki kollégiumban
Majd a program a kollégium konyhájában folytatódott, ahol Pálfy László, a Palatinus Étterem tulajdonosa, szakács szakmája révén mutatta be hogyan készül az igazán finom hortobágyi palacsinta és a gesztenyepüré, illetve az alapanyagok adta praktikusság okán a gesztenyés palacsinta. Az A épület aulájában pedig egészen új dolog készült.
Nemes László festőművész és néhány kollégista festésbe kezdett, Kelemen Hajnalka 13. évfolyamos diák vázlata alapján. A művészi tanácsokra kissé kiegészített kép, nem készült el a nap végére, folyamatos munka eredménye lesz a festmény, mely az intézet falát díszíti majd. A program végén aztán a szokásos Mikulás-vetélkedőre került sor, amelybe a diákok mellett a nevelők is beneveztek egy csapattal.
(Zala-Lap, B. K.)
Tartalom megosztása: