keresés a weboldalon

Szülinapi gála a sportcsarnokban

Zalaegerszeg címer
Hírek

Szülinapi gála a sportcsarnokban

2009 november 28 - szombat
Az egerszegi városi sportcsarnokban ünnepelte 20 éves születésnapját a Magyar Speciális Olimpia Szövetség. A megnyitót követően integrált akadályversenyt láthattak az érdeklődők. A kulturális műsort követően volt kiváló kosárlabdázókkal (a körmendi Zsebe Ferenccel és Szalay Györggyel, az egerszegi Bodrogi Csabával) játszhattak a gyerekek. A csapatban helyet kapott Fábián László egykori kiváló öttusázó is, aki tagja a speciális szövetség vezetésének.

A fogyatékkal élő gyermekek számára óriási élményt jelentett az egykori kiváló játékosokkal együtt szerepelni. A műsorból nem hiányzott a nagy kedvenc, a foci sem.

Itt a ZTE FC egykori kiváló játékosai: Kovács László, Fujsz Ferenc és Dobos Sándor, akik ma edzők a kék-fehéreknél, valamint az NB II-es csapat néhány játékosa játszott egy mérkőzést a gyerekekkel.

Majd következett az Esély Kupa Vip bajnokság, de láthattak az érdeklődők padlóhoki bemutatót is. A szülinapot kulturális műsor zárta, amelynek során az értelmi fogyatékos gyerekek együtt énekeltek a sztárokkal.

(Zala-Lap, B. I. fotó: Z. A.)

Tartalom megosztása: