keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Megérdemelt döntetlen

Zalaegerszeg címer
Hírek

Megérdemelt döntetlen

2007 július 28 - szombat
Újpest-ZTE 1-1 (0-1)
Újpest, 3.000 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető: Solymosi
Asszisztensek: Lémon, Tóth I. Góllövők : Foxi (61.), ill. Tóth N. (45.). Sárga lap: Vulin (56.), Miljatovics (80.), Pető (81.), Davidov (82.), Máté (90.).
Újpest: Balajcza – Regedei, Vermes, Böjte, Sadjo – Sándor Gy. (Li, 54.), Foxi, Habi, Radulovic (Pető, 74.) – Rajczi, Tisza (Kovács Z., 54.). Vezetőedző: Urbányi István.
ZTE: Babalj – Dudics, Polgár, Miljatovics, Vulin – Tóth Z., Máté, Tóth N. (Davidov, 66.), Koplárovics – Waltner, (Diawara, 77.), Pekics (Kádár, 87.). Vezetőedző: Szlavko Petrovics.

Aminek egyértelműen örülhetünk: mindkét csapat végig hajtott, s egyik sem tett le a győzelemről. Ezen belül: volt tartása együttesünknek. S aminek mérsékeltebben, de azért örülhetünk: egy pontot elhoztunk Újpestről. Ami nem is olyan rossz eredmény a nagyon megerősödött hazaiakkal szemben. Az viszont biztos, van még tennivalója Szlavko Petrovicsnak, hogy összecsiszolja a csapatot.

Vélemények:

Németh Ottó technikai vezető: – Nagyon taktikus játékkal felvettük a versenyt a lendületesen rohamozó Újpesttel szemben, és úgy érzem, megérdemeltük az egy pontot.

Ifj. Mihalecz István pályaedző: – Az első harminc percben gyengélkedtünk, ekkor a hazaiak irányították a játékot. A félidő hátralévő részében fokozatosan kerültünk fölénybe, Tóth Norbert szép góljával megérdemelten vezettünk. A második félidőben taktikusan játszottunk, ha Koplárovics 1-0-nál berúgja helyzetét, nyerhettünk volna. Ezzel együtt a döntetlennek is örülök, jó iramú, küzdelmes mérkőzést játszottunk.

Koplárovics Béla, a ZTE játékosa: – Sajnálom, hogy 1-0-nál kihagytam a lehetőséget, hiszen az ellentámadásból az Újpest egyenlíteni tudott. Úgy vélem, hogy ez az egy pont sokat ér, mert az Újpest hazai pályán nagyon veszélyes.

Waltner Róbert, a ZTE támadója: – Az első 30 percben értékelhetetlen volt támadójátékunk. Tóth Norbert gólja a lehető legjobbkor jött. Szünet után mindkét oldalon voltak lehetőségek a gólszerzésre. Úgy érzem, a mi helyzeteink voltak a nagyobbak, kis szerencsével nyerhettünk volna.

Tartalom megosztása: