keresés a weboldalon

Elismerték teljesítményüket (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Elismerték teljesítményüket (Videó)

2018 március 22 - csütörtök
Átadták a 2017-es év sportolóinak járó díjakat. Immár hagyományosan ezúttal is a legjobb női-, illetve férfi sportoló, a legeredményesebb csapat, valamint az év felfedezettjének munkáját ismerték el. Kitüntették még Bérces Edit és világ- és Európa-bajnok hosszútávfutót.

Az Oktatási, Kulturális, Ifjúsági és Sport Bizottság évek óta jutalmazza a kimagaslóan teljesítőket, országos vagy nemzetközi versenyeken elért eredményeik miatt – tájékoztatott Makovecz Tamás, az Oktatási, Kulturális, Ifjúsági és Sport Bizottság elnöke.

A 2017-es év legjobb férfi sportolója – csakúgy, mint 2016-ban – Szabó Béla lett. A Zalaegerszegi Polgári Lövész Egylet sportlövője tavaly is több kiemelkedő eredményt ért el.

Mátyás Szilvia 22 éve játékosa a ZTE-ZÁÉV Teke Klubnak. Csapatban többszörös aranyérmesek, egyéniben pedig a 2017-es országos verseny Sprint számának magyar bajnoka.

Díjazták továbbá a legjobb csapatot, mely ezúttal a ’95-ben alakult ZTK FMVas férfi teke együttese lett. Az év felfedezettje a Zalaszám ZAC atlétája, Veiland Violetta. Idén külön elismerték példamutató sportolói tevékenységéért Bérces Edit ultramaratoni-, világ- és Európa bajnok hosszútávfutót.

Fotó: Seres Péter

V.D./P.V.B.

Tartalom megosztása: