keresés a weboldalon

Virtuális tájékoztató (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Virtuális tájékoztató (Videó)

2021 március 11 - csütörtök
Az intézmények térítési díjai nem, a temetési segély azonban emelkedik Zalaegerszegen. Erről is döntött Balaicz Zoltán, aki a járványügyi veszélyhelyzet miatti különleges jogrend ideje alatt egyszemélyben gyakorolja a testületek jogköreit. A március 11-ére tervezett közgyűlés előterjesztéseit ezúttal is egyeztette a frakcióvezetőkkel.

Zalaegerszeg négy bölcsődéjében és a Gondozási Központ intézményeiben sem emelkedik áprilistól a térítési díj összege. Ezzel is segíteni kívánja az önkormányzat a koronavírus miatt nehéz helyzetbe került családokat. Ugyancsak változatlanok a városban a lakbérek, a helypénzek, bérleti- és parkolási díjak, valamint a temetkezési költségek. Utóbbiakról korábban döntött a testület.

Balaicz Zoltán – polgármester, Zalaegerszeg:

Foglalkozott a grémium a városi elismerések megítélési és kiadási protokolljával. Mostantól egységes rendelet szabályozza azokat.

Balaicz Zoltán – polgármester, Zalaegerszeg:

Döntés született arról is, hogy pályázatot nyújt be a város a Köztársaság útja végén található több, mint 300 méter hosszú járdaszakasz felújítására. Ettől az önkormányzat a költségek felének finanszírozását, azaz mintegy tízmillió forintos állami támogatást remél.

F.M./P.B.

Tartalom megosztása: