keresés a weboldalon

ZEGINFO (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

ZEGINFO (Videó)

2021 november 19 - péntek
Közgyűlés utáni sajtótájékoztatót tartottak a Városházán. A képviselő-testület legutóbbi ülésén született döntéseket az úgynevezett Zeginfón Balaicz Zoltán polgármester ismertette.

A városvezető beszámolt arról, hogy a Modern Városok Program keretében több emblematikus épület megújul. Köztük mintegy 1,8 milliárd forintból a Göcseji Múzeum. Az intézmény rekonstrukciójához egy másik beruházás is kapcsolódik, melyről határozni kellett.   

Balaicz Zoltán polgármester, Zalaegerszeg:

A honatyák tanácskoztak a 2022 tavaszára elkészülő Alsóerdei Sport- és Élménypark működtetéséről is. Emellett napirendre került az a fejlesztési elképzelés, melyet a tesztpálya melletti tudományos és innovációs parkban a Széchenyi István Egyetem tervez.

Balaicz Zoltán polgármester, Zalaegerszeg:

A polgármester jó hírként közölte, hogy 2022-ben Zalaegerszeg területén nem emelkednek a parkolási díjak és a bérletárak. Nem változnak az önkormányzati tulajdonú helyiségek használatáért fizetendő összegek sem, ahogy a vásárokon és piacokon is változatlan lesz a helypénz, a helybiztosítás és a területhasználat ellenértéke.

Sz.E./I.G.

Tartalom megosztása: