keresés a weboldalon

Mustra Grill&Chill (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Mustra Grill&Chill (Videó)

2022 május 10 - kedd
Ismét mustrára hívják az érdeklődőket a vendéglátósok Zalaegerszegen. Tavaly nyáron jött létre az egyedülálló összefogás, melynek eredményeképpen ősszel megszervezték a rendezvénysorozat első állomását. Akkor a borok, most a BBQ világába kalauzolják el az érdeklődőket a megyeszékhelyi éttermek.

Május 19-től 21-ig összesen 7 helyszínen várják tematikus ételekkel és koncertekkel a vendégeket a Mustra Grill&Chill-en. A programokat sajtótájékoztatón ismertették az újságírókkal. Az eseményen részt vett Balaicz Zoltán polgármester, aki szerint az együttműködés nem csak a vállalkozók, a város, a turisták és a helyiek számára egyaránt előnyös.

Balaicz Zoltán polgármester, Zalaegerszeg:

A résztvevő éttermek az úgynevezett fesztiválfogásokat egységáron, mindenhol 2500 Ft-ért kínálják. Ezek mellé italösszeállításokkal és koncertekkel is készülnek.

Pampetrics György tulajdonos, Pampetrics Borkereskedés:

Becze Barnabás tulajdonos, Spájz Eco-Gourmet:

Ezt nyereményjátékkal is ösztönzik a szervezők. A vendégek egy térképet kapnak, melyet az étkezést követően lepecsételnek a vendéglátósok. A díjakra az pályázhat, aki igazolni tudja, hogy az összes helyszínen megfordult. A programok és részletek megtalálhatóak a rendezvény facebook oldalán, illetve a mustrazeg.hu-n

 N.J./E.K.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: