keresés a weboldalon

Megújult a Vizslapark (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Megújult a Vizslapark (Videó)

2022 szeptember 26 - hétfő
Befejeződött Zalaegerszeg legnagyobb belvárosi parkjának korszerűsítése. A projekt öt év alatt valósult meg, melynek zárásaként szombaton délelőtt egy vendéglátóhelyet is magába foglaló pavilont avattak fel.

A sokak által kedvelt Vizslapark a lakók természetközeli kikapcsolódását 1969 óta szolgálja. A 8 hektáron elhelyezkedő zöldterület folyamatosan fejlődik. Az elmúlt fél évtized munkáinak és a helyiek közreműködésének köszönhetően új lehetőségek nyíltak.

Bali Zoltán, alpolgármester, Zalaegerszeg:

Az elmúlt időszakban a park teljeskörű felújításon esett át. A változásokról Bali Zoltán alpolgármester számolt be. A rendezvényen részt vett Vigh László országgyűlési képviselő, aki elmondta: a zöldterületek még élhetőbbé teszik a várost, ezért kiemelt feladatuk azok rendben tartása.  Az ünnepségen felavatták azt az épületet is, ami a Vizslaparkba látogatók számára kényelmet nyújt. A benne rejlő lehetőségekre Balaicz Zoltán hívta fel a figyelmet.

Balaicz Zoltán, polgármester, Zalaegerszeg:

Az átadó mellett szombaton egész napos családi piknikkel kedveskedtek az érdeklődőknek.

Flaisz Gergő, igazgató, Keresztury Dezső VMK:

A fejlesztések folytatódnak Zalaegerszegen. A városvezetés várja a lakók észrevételeit, amiket a tervezésnél rendszeresen figyelembe is vesz.

M.L./B.P.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: