keresés a weboldalon

Köszöntötték az időseket (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Köszöntötték az időseket (Videó)

2022 október 03 - hétfő
Október elseje az Idősek Világnapja. Ebből az alkalomból köszöntötte az „Életet az Éveknek” Zala Megyei Szervezete és a városi idősügyi tanács a szépkorúakat a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben. Az ünnepségen több elismerést is átadtak.

A Zalakomári Péczely Attila Népzenei Csoport műsora nyitotta a rendezvényt, majd Kocsis Gyula köszöntötte a résztvevőket. Az Életet az Éveknek Nyugdíjas Szövetség megyei elnöke rámutatott: egyre több programot szerveznek a szépkorúakat összefogó és megmozgató civil szervezetek.

dr. Kocsis Gyula elnök, Életet az Éveknek Nyugdíjas Szövetség Zala Megyei Szervezete:

Pácsonyi Imre, a megyei idősügyi tanács elnöke szerint a közösséghez tartozás segít átvészelni a mindennapos kihívásokat. Balaicz Zoltán polgármester megköszönte az idősek felbecsülhetetlen munkáját, amit annak érdekében végeztek, hogy könnyebb élete legyen az őket követő fiatalabb generációknak.

Balaicz Zoltán polgármester, Zalaegerszeg:

A köszöntők után több civil szervezeti tag, önkormányzati alkalmazott és vállalkozó nyugdíjasokért végzett tevékenységét méltatták oklevéllel. Kiosztották az Idősbarát Polgármester díjat is, melyet idén Eke László, Kávás első embere kapott.

Eke László polgármester, Kávás:

A program végén Rosemary Short, a Grazi egyetem volt intézményvezetője tartott előadást, melyben az egészséges életmódra hívta fel a hallgatóság figyelmét.

N.J./B.P.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: