keresés a weboldalon

Adventi programok (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Adventi programok (Videó)

2022 november 23 - szerda
Kiállítások nyílnak, tematikus tárlatvezetéseket tartanak és múltidőző városnéző sétára invitálják a látogatókat advent időszakában. A hangverseny- és kiállítóteremben jótékonysági és karácsonyi koncerteket tartanak. A Dísz téren óvodás és iskolás csoportok, nyugdíjas klubok, valamint népzenei-és tánccsoportok lépnek színpadra – közölték az újságírókkal.

A városháza auláját 18. századból származó angyalkák díszítik. Az ünnepvárás kezdetét jelképező műtárgyakat a Göcseji Múzeum munkatársai helyezték el a vitrinben. A közgyűjtemény tematikus tárlatvezetésekkel, a Mindszentyneum pedig új kiállításokkal készül.

Csengei Ágota, tagintézvény-vezető, Mindszentyneum:

dr. Kostyál László, igazgató, Göcseji Múzeum:

A Tourinform iroda rendhagyó városnéző sétával, a Göcseji Tudásközpont pedig kézműves foglakozásokkal gazdagítja a kínálatot.

Nikitscher Bernadette, üzemeltetési vezető, Göcseji Tudásközpont Zalaegerszegi Helyi Termék Piac:

Tuboly Andrea, vezető, zalaegerszegi Tourinform Iroda:

Az évekkel ezelőtt útjára indított Adventi Kézfogás, valamint a Koraszülött és Gyermekintenzív Alapítvány programjai a jótékonyság jegyében zajlanak. A feldíszített ezüstfenyő, kivilágított szán, a Kiskarácsony, Nagykarácsony dallamát játszó zenélőóra pedig ünnepi hangulatot varázsol a belvárosba.

K.I./F.M.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: