keresés a weboldalon

Átadták a díjakat (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Átadták a díjakat (Videó)

2023 január 19 - csütörtök
Átadták az Év Sportolója díjakat Zalaegerszegen. A kitüntetést most is három kategóriában osztották ki. A kiemelkedő teljesítmények elismerését Balaicz Zoltán polgármestertől vehették át.

Noha az utóbbi években a koronavírus miatt, most az energiaválság miatt a méltó ünneplés elmaradt, a polgármester szerint ennek a hagyománynak kiemelt szerepe van a város életében.

Balaicz Zoltán polgármester, Zalaegerszeg:

2022 legjobb női sportolója, a Zalaszám ZAC versenyzője Muszil Ágnes lett. A középtávfutó 400 és 800 méteren is korosztályos magyar bajnoki címet szerzett. 

Muszil Ágnes atléta, Zalaszám ZAC:

A férfiak közül Somogyi Pétert találták idén a legjobbnak. A ZTE Sportlövész Klub és Kulturális Egyesület elnöke és sportolója a magyar válogatott tagjaként vett részt a világbajnokságon Kairóban.

Somogyi Péter elnök ZTE SKK:

A csapatok közül a ZTK FMVas teljesítményét díjazták. A tekések nemzetközi és hazai szinten egyaránt kiemelkedő eredményeket értek el.

Takács László elnök, ZTK FMVas:

A sikerek városi szintű méltatása a sportolóknak, a családtagoknak, valamint a szponzoroknak visszacsatolás, miközben ráirányítja a fiatalok figyelmét a vármegyeszékhelyi lehetőségekre.

N.J./G.Zs.

Fotó: Katona Tibor

Tartalom megosztása: