keresés a weboldalon

Átadták a díjakat (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Átadták a díjakat (Videó)

2023 január 24 - kedd
Két díj is gazdára talált Zalaegerszegen. Az Esztrol Süteménybolt 2022 legkedveltebb zalaegerszegi vendéglátóhelye lett a cukrászdák, illetve a kávézók között. Később az Egerszegi Advent legjobb forralt borának járó elismerést is átadták.

Az étterem és vendéglő kategória hétfői eredményhirdetése után, ma az édességekkel és forró italokkal kereskedő üzletek kerültek górcső alá. A voksok döntő többségét az Esztrol Süteménybolt kapta.

Sipos Roland tulajdonos, üzletvezető, Esztrol Süteménybolt:

Az átadó után az önkormányzat épületébe várták az újságírókat, ahol a díjkiosztó folytatódott. Itt az adventi vásár legjobb forralt borát készítő céget jutalmazták. Az elismerést idén a Violkonyha érdemelte ki.

Viola Kitti:

A Zalaegerszeg Legkedveltebb Vendéglátója díjat 2016-ban élesztette újra a Tourinform és a Városmarketing Iroda. Az egyenlő feltételek biztosítása miatt idén két kategóriában hirdettek versenyt.

Balaicz Zoltán polgármester, Zalaegerszeg:

A kezdeményezés a vendéglátósok ösztönzése mellett a turizmus szempontjából is jelentős.

Tuboly Andrea irodavezető, Tourinform:

A megmérettetés elsődleges célja volt a zalaegerszegi éttermek, kávézók és cukrászdák kínálatának értékelése, elismerése, illetve azok szakmai nívójának emelése.

A cukrászda, kávézó kategóriában a Legends Pub második, a Dolce Vita Kávéház harmadik helyen zárt. Őket az Éden Süteményház és a Kávélabor követik.  Az Egerszegi Advent legjobb forraltborának kiválasztására kiírt verseny ezüstérmese a Borkocka lett. A Tütü Gasztro Busz a dobogó harmadik fokán végzett, míg a negyedik, illetve ötödik helyet a Mimosa Lounge és a Fontana Kávé és Csokibár szerezte meg.

N.J./E.K.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: