keresés a weboldalon

Gazdag lesz a programkínálat (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Gazdag lesz a programkínálat (Videó)

2023 március 30 - csütörtök
Program- és tervismertető sajtótájékoztatót tartottak a Korona Szalonban. Az eseményen a Keresztury VMK-nak és intézményegységeinek kínálatáról esett szó, miközben több újdonságot is megosztottak az újságírókkal

Mint Balaicz Zoltán polgármester felidézte, a művelődési központra és munkatársaira a pandémia időszakában is támaszkodhatott a város. Hasonló jellegű, a helyi közösséget érintő segítségükre a jövőben is szükség lesz. A dolgozók a lakossági LED-csere programban az elosztásban segédkeznek majd. Emellett – ahogy a városvezető kiemelte, az elkövetkező hónapokra a korábbiakhoz hasonló, színvonalas kínálatot állítottak össze, mely a helyiek és az ide látogatók kulturált szórakozását szolgálja.

Flaisz Gergő igazgató a programokat a helyszínekhez kapcsolódva ismertette. Mint mondta, a megszokott elemek mellett kuriózumokkal ugyancsak készülnek. Példaként említette a Pécsi Kortárs Balett előadását, melyet április 20-án az Art Moziban tartanak.

Az egyes intézményegységekben a jól bevált rendezvények mellett újakkal is várják a látogatókat. A paletta rendkívül széles, ám a www.kereszturyvmk.hu oldalon, s egyéb fórumokon folyamatosan tájékoztatják a közönséget. Ezekért érdemes a honlapra és a közösségi oldalakra kattintani.

Sz.E./G.Zs.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: