Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Portálja Választások

Megújult a Pózva utca (Videó)

• Publikálva: 2023.03.30. 16:18

A településrészen már régóta várt projekt részleteiről Vigh László országgyűlési képviselő, Balaicz Zoltán polgármester és Németh Gábor önkormányzati képviselő tájékoztatta az újságírókat.

Megújult a Pózva utca

Az átfogó korszerűsítéssel a közműveket, az aszfaltburkolatot, a szenny- és csapadékvíz-elvezetést is helyrehozták. Balaicz Zoltán rámutatott: mindezt a lakosok igényei szerint az arányos városfejlesztés jegyében teszik. A 175 millió forintos projekt a Kovács Károy Városépítő Progam finanszírozásával valósult meg.

Németh Gábor önkormányzati képviselő rámutatott: a Pózva utca felújítása régi vágya volt az itt lakóknak. Ugyancsak helyi igény szerint a Vasút utca rendbetételével folytatják a városrész fejlesztését.

Vigh László arra emlékeztetett, hogy kiemelt figyelmet fordítanak valamennyi településrészre. Ennek megfelelően a Pózván élő, közel 800 fő érdekeit is mindig szem előtt tartják. A Kovács Károly Városépítő Program finanszírozásával, az arányos városfejlesztés jegyében 2024-ig 91 helyszínen, 15 milliárd forint értékben készülnek ehhez hasonló beruházások.

N.J./G.Zs.

Fotó: Seres Péter