Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Portálja Választások

Díjazták a szociális szférában dolgozókat (Videó)

• Publikálva: 2023.11.15. 16:51

November 12-e a szociális munka napja. Ebből az alkalomból Balaicz Zoltán polgármester kitüntetéseket adott át az ágazat kiemelkedő munkát végző képviselőinek. A három díjazott mellett megköszönte annak a mintegy 200 dolgozónak a munkáját is, akik önkormányzati fenntartású szociális intézményben tevékenykednek.

Magyarországon először a zalai megyeszékhelyen ünnepelték a szociális szférában dolgozókat. Azóta - azaz 2001-től - már hagyománnyá vált az évenkénti köszönetnyilvánítás. 

Díjazták a szociális szférában dolgozókat

Déri Jánosné a Zalaegerszegi Család-és Gyermekjóléti Központban végzett adminisztrátori munkájáért, Horváth Rita a Zalaegerszegi Gondozási Központban ellátott gazdasági tevékenységéért, Ivanicsné Ruzsics Judit pedig az idősgondozás és a szociális ellátás területén nyújtott kiemelkedő teljesítményéért kapta a kitüntetést.

A kitüntetéssel és a tárgyjutalommal az önkormányzat és Zalaegerszeg teljes közösségének elismerését fejezte ki a polgármester. Bízik benne, hogy ez új lendületet ad a díjazottaknak és példát állít a többi dolgozó elé.

S.A./Sz.G.

Fotó: Seres Péter