keresés a weboldalon

13,5 millió forintos támogatást kap a ZTE KK (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

13,5 millió forintos támogatást kap a ZTE KK (Videó)

2013 október 04 - péntek
13,5 fél millió forinttal támogatja a HunGast az idei szezonban a zalaegerszegi férfi kosárlabdacsapatot. A eredményes együttműködés érdekében a csapat vezetője, az önkormányzat és a fő támogatók Szponzori Bizottságot alakítottak.

 
A tavalyi támogatás dupláját biztosítja a közétkeztetéssel foglalkozó HunGast Kft. Ezzel az idei szezon kiemelt főszponzora lett. A csapat támogatói között tudhatja a Coop Zrt.-t és Gyermely Zrt.-t is -tudtuk megy Gyutai Csaba polgármestertől.

A HunGast cégcsoport feladatának tekint a sport és különösen az utánpótlás támogatását. – Bízunk a Zalakerámia ZTE KK sikerében -mondta György Tamás, a HunGast Holding Kft. vezérigazgatója.

A csapat menedzsmentjével való szorosabb együttműködés érdekében az önkormányzattal közösen Szponzori Bizottságot hoztak létre, melynek tagjai a legtöbb támogatást biztosító cégek. Urbanics Pál a ZTE KK ügyvezetője sikeres évadban bízik.

A HunGast Kft. figyelemmel kíséri a csapat teljesítményét, a legfontosabb elvárása azonban az utánpótlás eredményes képzése. A következő évek finanszírozását ettől teszi függővé.
 
DZsu/N.G.

Tartalom megosztása: