keresés a weboldalon

15 éves a ZALALIFT Teskándon

Zalaegerszeg címer
Hírek

15 éves a ZALALIFT Teskándon

2004 augusztus 20 - péntek
A 15 éves ZALALIFT Kft.-t – amely Zalaegerszeg mellett Teskándon, a Petőfi út 82. szám alatt működik – Lukács András kisiparosként alapította 1988-ban. Az ügyvezető-tulajdonos folyamatosan fejlesztette egyéni cégét, amely 2002-től kft.-ként tevékenykedik. A vállalkozás liftek, emelő-berendezések forgalmazása és szerelése mellett már több mint 10 éve kaputechnikai tevékenységével lett ismert.

– Cégünk garázs- és ipari kapuk, távirányítós automatikák, sorompók, mozgásérzékelős üvegajtók, valamint egyéb kaputechnikai termékek mellett az összeszerelhető garázsok, tárolók egyik legnagyobb forgalmazója Magyarországon. Közvetlen importőre vagyunk a német SIEBAU, az osztrák GUTTOMAT gyáraknak, kiemelt szakkereskedője a német SOMMER és a Novoferm, illetőleg az olasz DITEC cégeknek. Nemcsak forgalmazzuk ezen cégek termékeit, hanem szakszerűen be is építjük, illetőleg szereljük ezeket. Ezenkívül díjmentes helyszíni felmérést és szaktanácsadást biztosítunk minden egyes megrendelésnél.

Lukács András tájékoztatott arról is, hogy a teskándi telephely mellett nemrég Nagykanizsán nyitottak egy új bemutató-telephelyet. Mindkét helyen lehetőség van arra, hogy az érdeklődők megtekintsék a forgalmazott termékeket, amelyek kipróbálhatók és összehasonlíthatók az ár-érték alapján. A vállalkozás termékei megvásárolhatóak a Dunántúlon is, ahol kiterjedt viszonteladói hálózattal rendelkeznek. 1997-ben bővítették tevékenységi körüket, létrehoztak Teskándon egy másik családi vállalkozást Z-NÍVÓ Bt. néven. Ez a cégük faházak, kerti pavilonok, szaunák, gépkocsibeállók, fagarázsok, kocsibeállók és egyéb faipari termékek gyártásával és telepítésével foglalkozik. A Május 1. út 8. szám alatti telephelyükön bemutatókerttel várják az érdeklődőket, ahol megrendelhetők a típustermékek, ugyanakkor egyedi igények alapján is gyártanak különféle fatermékeket. Gyártótevékenységük a helyszínre szállítással, az összeszereléssel és a felületkezeléssel válik komplett szolgáltatássá.
Lukács András elmondta, Gábor fia a ZALALIFT Kft. műszaki vezetője, felesége Ildikó és András fia pedig a Z-NÍVÓ Bt. vezetői. Különösen büszke arra, hogy egy táskával indult, és mindent saját erőből a családjával közösen vitt végbe. Most is nagy figyelmet fordítanak arra, hogy folyamatosan fejlesszék és építsék vállalkozásukat. Ez a családi összefogás és munkatársai szorgalmas munkája biztosíték arra, hogy a töretlen fejlődés a jövőben is folytatódjék, hangsúlyozta az ügyvezető-tulajdonos.
A ZALALIFT Kft. és a NÍVÓ Bt. szeretettel várja Önöket Teskándon a Petőfi út 82. illetőleg a Május 1. út 8. szám alatt.

Tartalom megosztása: