keresés a weboldalon

20 órányi vetítés és két koncert a VII. Göcsej Filmszemlén

Zalaegerszeg címer
Hírek

20 órányi vetítés és két koncert a VII. Göcsej Filmszemlén

2011 május 06 - péntek
Balaicz Zoltán Zalaegerszeg alpolgármestere hivatalosan is megnyitotta a VII. Göcsej Filmszemlét. A ZTV Stúdiójának mediterrán udvarát érdeklődő filmbarátok, valamint az ország távolabbi vidékeiről és a határon túlról érkezett vendégek töltötték meg, várakozással teli tekintetekkel hallgatva a köszöntő szavakat.

Balaicz Zoltán a fiatalok arcát látva örömét fejezte ki, örül a szemlének, mert még egy rendezvénye van a városnak, amely messzebb vidékekről is idevonzza a fiatal generációt. Büszkén említett meg, hogy a szemle híre a határainkon túlra is eljutott, hiszen szlovák, vajdasági, erdélyi, újvidéki alkotók is pályáztak, és személyesen is érkeznek a két napossá nőtt eseményre, a díjkiosztó gálát pedig megtiszteli a MNHH Médiatanácsának elnöke Szalai Annamária is.

Jó időt kívánt a szombati városnézéshez, és Balázs Béla szavaival búcsúzva bíztatta az alkotókat, hogy legyen a május eleje minden évben egy olyan filmes találkozó helyszíne, ahol barátságok, szakmai együttműködések születnek, és szép emlékképek maradnak meg a vendégekben városunkról. A vetítés a megnyitót követően folytatódott. Este két ingyenes koncertre várják az érdeklődőket a ZTV Kossuth utcai stúdiójának aulájába.

Program:

19:00 Kriszti és a Magyar Hang együttes koncertje

20:30 Odett és együttese koncert

Tartalom megosztása: