keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

2005. évi őszi lim-lom további állomásai Zalaegerszegen

Zalaegerszeg címer
Hírek

2005. évi őszi lim-lom további állomásai Zalaegerszegen

2005 október 07 - péntek
Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata és a ZALA-DEPO Kft. által 2005. október 6. – 2005. október 22. között – kizárólag a lakosság részére – meghirdetett őszi nagytakarítási akció további állomásai:

Október 18.  (kedd) Andráshida, Hatháza
Október 19.  (szerda) Botfa, Besenyő
Október 20. (csütörtök) Vorhota, Erzsébethegy, Gógánhegy, Gógánvölgy, Szekeresvölgyi utca és környéke
Október 21. (péntek) Bozsok, Bozsoki hegy
Október 22. (szombat) Landorhegy (határai: Göcseji út és Platán sortól nyugatra, Falumúzeum utca és attól nyugatra lévő olai városrész, Ebergényi út a lőtérig, nyugati irányban a Hegyközség úttal bezárólag, déli irányból a Kodály Zoltán utca és attól északra lévő utcák)

Az akció során a közszolgáltató csak a lakosságnál, a háztartásokban képződött, de a rendszeres hulladékszállításra használatos gyűjtőedényekben el nem helyezhető nagy darabos hulladékot (nagyobb háztartási felszerelési tárgy, bútor, egyéb ingóság) szállítja el. A lomtalanítási akció keretében semmilyen más hulladék (így pl. inert hulladék, építési törmelék, járműroncs, növényi hulladék, rendszeres háztartási szilárd hulladék, papír, veszélyes hulladék) elszállításáról nem gondoskodunk.

Tisztelettel kérjük a lakosságot, hogy a hulladékot kizárólag az adott városrészre meghirdetett időpont előtti napon 16 órától a kiírt nap reggel 7 óráig helyezzék ki az úttest szélére. Az ettől eltérő időpontban kitett hulladékot, illetve papírhulladékot, növényi hulladékot (pl. ágnyesedék, lomb), veszélyes hulladékot stb.(lásd a fentiekben) az akció keretében nem szállítjuk el.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a köztisztaság megőrzése és a hulladékok kihelyezés szabályainak betartása érdekében a lomtalanítás ideje alatt a Közterület Felügyelet és a Műszaki Osztály fokozott ellenőrzést tart. Aki a megadottól eltérő időpontban hulladékot helyez ki, szabálysértést követ el és 30.000 Ft-ig terjedő pénzbírsággal sújtható. A szabálysértés tetten ért elkövetőjével szemben 500-10.000 Ft-ig terjedő helyszínbírság szabható ki.
A város tisztaságának megőrzése érdekében a szabályok betartásához kérjük a lakosság együttműködését.

Tartalom megosztása: