keresés a weboldalon

40 éves a Napsugár úti óvoda (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

40 éves a Napsugár úti óvoda (Videó)

2015 november 03 - kedd
Negyven éves a Napsugár úti óvoda, ahol a szakmai színvonal mellett a jó hangulatra és az összetartó közösségre a legbüszkébbek. A dolgozók kedden családias hangulatú ünnepségen idézték fel az elmúlt 4 évtized történéseit.

A Mókus csoport tagjai előadásukkal köszöntötték óvónőiket és az ünneplő vendégeket. Az intézmény vezetői nem feledkeztek el azokról sem, akik korábban ide jártak óvodába. Többükkel a mai napig tartják a kapcsolatot, így a jubileumi évfordulóra közülük is sokan eljöttek.

Seresné Lóránt Éva az óvoda vezetője arra törekszik, hogy kollégáival együtt olyan légkört alakítson ki, amelyben a gyerekek jól érzik magukat . Emellett fontosnak tartják a szülőkkel való napi együttműködést is.

Seressné Lóránt Éva munkásságáért elismerő oklevelet vehetett át Balaicz Zoltán polgármestertől. A politikus nem csak az intézményt, de a városrészt is méltatta beszédében.

A város az elmúlt években is jelentős összeggel támogatta az intézményt. Ennek köszönhetően többek között kicserélték a nyílászárókat, megújultak a vizesblokkok és az óvoda bejárata is.

DZsu/N.G.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: