keresés a weboldalon

50 éves a Landorhegyi úti Tagóvoda (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

50 éves a Landorhegyi úti Tagóvoda (Videó)

2015 október 16 - péntek
Fennállásának 50. évfordulóját ünnepelte pénteken a Landorhegyi úti Tagóvoda. A jubileumi rendezvényen felidézték az intézmény jelentős pillanatait, valamint megköszönték az elmúlt 5 évtized munkáját.

Az intézmény Jász Lajosné vezetésével 1965. október 16-án nyitotta meg kapuit. A Landorhegyi úti Tagóvoda az 50 éves évforduló ünneplését már év elején megkezdte. A jubileum jegyében kiállításokat és vidám programokat szerveztek – mondta el Kása Istvánné, a Landorhegyi úti Tagóvoda vezetője, majd hozzátette:

Az ünnepségen az intézmény óvodásai műsorral kedveskedtek. A Szívecske csoport vásári hangulatot idéző produkciójával szórakoztatta a vendégeket.

A jubileumi eseményen részt vevő Balaicz Zoltán polgármester kiválónak nevezte az óvodában folyó oktatást és nevelést. Ezután kitüntető oklevéllel és 100 ezer forint támogatással köszönte meg a munkát.

Itt a felújítások már elkezdődtek. Az intézményben nyílászáró csere és hőszigetelés történik. A területfejlesztési operatív programnak köszönhetően 2016-ban hozzáfoghatnak az Andráshidai óvoda új épületének építéséhez is. Erre az önkormányzatnak 300 millió forint áll majd rendelkezésére.

V.D./Cs.M.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: