keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

A bajnok otthonában kezd a Göcsej SK

Zalaegerszeg címer
Hírek

A bajnok otthonában kezd a Göcsej SK

2016 szeptember 08 - csütörtök
A második NB I-es szezonjának vág neki a zalai futsal csapat, akik a felkészülés végéhez értek. A Bagó Gábor által vezette együttes tartalmas felkészülésen van túl és több edzőmérkőzésen is gyakorolhatták a játékosok az új taktikai elemeket.

-A felkészülésünk jól sikerült, a heti három edzésből a maximumot próbáltuk kihozni. Az edzőmérkőzések úgy gondolom jól sikerültek és ha azt a mentalitást és játékot áttudjuk menteni a bajnokikra, akkor több meglepetést is okozhatunk.

A vezetőedző elmondta, hogy a több sérülés is hátráltatta a folyamatos munkát, de a bajnokság kezdetére remélhetőleg mindenki bevethető lesz. Az új igazolások – Németh Péter, Gorjanácz Márió és Gugcsó Benjamin- meggyőztek a szakvezetést, hogy jól döntöttek a leigazolásukkal kapcsolatban és húzó emberei lesznek a csapatnak. Nem lesz könnyű a Göcsejnek az új szezonban, hiszen két újonc mellett-Bőny és a Ferencváros- rutinos, évek óta az első osztályban szereplő együttesekkel is fel kell majd venni a versenyt a fiúknak.

A Göcsej SK első bajnokiját az előző szezon bajnokánál a Győrnél játssza szeptember 12-én. Bagó Gábor tisztes helytállást és bátor játékot vár el csapatától az európai elitbe tartotó győriek ellen.

-i-

Tartalom megosztása: