keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

A bajnok otthonában sem vallott szégyent a Göcsej SK

Zalaegerszeg címer
Hírek

A bajnok otthonában sem vallott szégyent a Göcsej SK

2016 szeptember 15 - csütörtök
Az európai szinten is magasan jegyezett, válogatottakkal és hét légióssal felálló bajnoki címvédő Rába ETO ellen kezdte meg a 2016/2017-es bajnoki szereplését a Göcsej SK férfi futsal csapata.

Bagó Gábor együttese megilletődötten kezdte a találkozót, a győriek pedig minden apró hibát kihasználva  négy perc alatt háromszor megzörgették a zalai hálót.

A magabiztos vezetés tudatában visszavett a tempóból a bajnok, így a Göcsejnek is több lehetősége adódott. A 14. perben egy kontratámadásból Horváth Detre szépített. A félidő hajrájában több ziccert is hibázott a zalai együttes, amivel közelebb zárkózhattak volna ellenfelükhöz. Az utolsó percekben felpörgette a játékot a Győr és újabb három góllal terhelte meg a vendégek hálóját. A játék képe a második félidőben sem változott. A hazaiak két perc alatt kétszer is eredményesek voltak. A 27. percben egy kontra végén Horváth Detre újra betalált. Balikó Milánt komolyan megdolgoztatták a kapuban, de remekül állta a rá zúduló lövéseket. Az utolsó másodpercekre maradt még egy zalai gól. Egy labdaszerzésből kontráztak a vendégek és Nagy Gergő egy remek góllal alakította a 8-3-ra a végeredményt.

A Göcsej SK nem vallott szégyent a bajnok otthonában, az első percek megilletődöttsége után bátran játszottak a fiúk és szép gólokat szereztek

Bagó Gábora találkozó után bizakodva értékelt: – Az európai szinten is kiváló csapattal játszottunk, akik ellen a találkozó nagy részében védekeztünk. Megvoltak a kontratámadásaink, amiből háromszor eredményesek is voltunk. A csapatban Horváth Detre, Gugcsó Benjamin, László Dávid és Balikó Milán kiváló teljesítményt nyújtott. Büszke vagyok a csapatomra!

Folytatás szeptember 19-én 19 órától hazai pályán, amikor a Berettyóújfalu csapatát fogadják a zalaiak a Városi Sportcsarnokban.

Jóna István

Tartalom megosztása: