keresés a weboldalon

A Csepel ellen győzni szeretne az Andráshida

Zalaegerszeg címer
Hírek

A Csepel ellen győzni szeretne az Andráshida

2018 szeptember 07 - péntek
Az NB III-as bajnokság ötödik fordulójában a remek formában lévő Érdi VSE csapatát fogadta a Tarr Andráshida SC. Dobos Sándor védősora Nagy Zoltán és Kalamár Milán kiesésével némileg meggyengült. 

A mérkőzés kezdése előtt, hagyományaikhoz hűen az elmúlt szezon legjobbját köszöntötték a hazaiak. Preisz József, Zalaegerszegért Díjas órásmester felajánlásából egy órát vehetett át 2017/2018-as szezon legjobbja, Szegleti Gergely. Nagy lendülettel kezdtek a vendégek és egy védelmi hiba után az 5. percben Mojzer találatával megszerezték a vezetést. A gól némileg megfogta a fiúkat és nehezen találták a ritmust. Az első negyed óra végén Jóna Bálint egy ütközés után a fején sérült meg, így kényszerű csereként Bailo érkezett a helyére. A folytatásban az egyre magabiztosabb vendégek ellen Szegletinek voltak momentumai, lövései. A fordulás után az első perceket ismét megnyomta az Érd és kevés kellett nekik, hogy növeljék az előnyüket. A félidő feléhez érve sűrűsödtek a zalai helyzetek és egyre többször kerültek a vendégek védelme mögé. Óriási lehetőséghez jutott a folytatásban a Hida, amikor Bírót ellökte a védője a büntetőterületen belül. A 11-est Bíró végezte el, de sajnos gyengén, mert Kertész a balra tartó lövést könnyedén védte. Két perc sem kellett és egy újabb hibát kihasználva Mojzer duplázta meg a vendég előnyt. A végén Melczer, egy ajándékba kapott labdával léphetett ki a védők között és pontosan gurítva a hazai hálóba beállította a 0-3-as végeredményt. A végeredmény nem tükrözi kellőképpen a mérkőzést, mivel a hazaiak 75 percig partiban voltak a rutinos vendégekkel szemben.

Vasárnap a hatodik fordulóban közvetlen tabellaszomszédok találkoznak, amikor a Csepel ellen lép pályára Dobos Sándor együttese. Mindkét együttesnek fontos lenne egy győzelem, hogy a középmezőnyhöz tapadhassanak. Kedden sorsoltak a Magyar Kupában is, ahol az Andráshida a Balkány (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye I) csapatát kapta ellenfélül. A mérkőzéseket szeptember 22, vagy 23-án kell a csapatoknak lejátszani. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el.

 

-i-

Tartalom megosztása: