keresés a weboldalon

A folyékony kenyér ünnepe (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

A folyékony kenyér ünnepe (Videó)

2018 október 01 - hétfő
Nyolcadik alkalommal tartottak Sörfesztivált Zalaegerszegen. A rendezvény különlegessége volt, hogy – a városimázs részeként – bemutatták a város új italát is, ami a „Zegi” nevet kapta.

Az elmúlt években több módon is népszerűsítették a település turisztikai értékeit. A zalai megyeszékhelynek van már édessége, társasjátéka és színezője, valamint a zenei nevelést segítő oktatóanyaga. A termékek listája most újabb, a térségre jellemző alapanyagot felhasználó elemmel bővült – jelezte Elekes Ferenc, az Elf Kisüzemi Sörfőzde tulajdonosa. 


A marketingtevékenység ezentúl is folytatódik. Ahhoz, hogy Zalaegerszeg egyediségét hangsúlyozza és tovább növelje az ideérkezők, valamint az itt eltöltött vendégéjszakák számát, a lehető legtöbb értékét meg kell mutassa – mondta Balaicz Zoltán polgármester.
 

A háromnapos programsorozat a „folyékony kenyér” sokféleségére hívta fel a figyelmet, miközben tartalmas kikapcsolódást kínált – ismertette a szervezők szándékát Székedli Bertold, a Zalaegerszegi Gasztrokulturális Egyesület elnöke.


A fesztiválozók ezen a napon megkóstolhatták a „zegit”. A legtöbben elégedettek voltak vele, mint Ferencz Gábor is.


Az eseményen tíz sörfőzde és közel ötvenfajta nedű várta az érkezőket. A sportcsarnok előtti téren  kézműves vásár, vidámpark, valamint könnyűzenei koncertek fogadták az arra járókat.

Sz.É./B.P.

Tartalom megosztása: