keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

A gól hiánycikk Egerszegen

Zalaegerszeg címer
Hírek

A gól hiánycikk Egerszegen

2006 április 29 - szombat
ZTE – Győr 0-0
Zalaegerszeg, 1700 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető: Saskőy. Asszisztensek: Székely, Kovács.Sárga lap: Sebők V. (4.), Perics (25.), Varga G. (38.), Zsók (43.), Bajzát (55.), Sebők J.(75.). Piros lap: Priskin (69.).ZTE: Milinte – Kocsárdi, Sebők V.,Csóka, Kónya – Molnár B. (Kottán 60.), Lendvai, Józsi, Perics (Simonfalvi 73.) – Sebők J., Montvai (Bogunovics 60.). Vezetőedző: Szentes Lázár. Győr: Stevanovic – Zsók, Jäkl, Mátyus, Hanák – Varga Z. (Tóth P. 76.), Bank, Vincze O., Varga G. (Regedei 88.) – Bajzát (Hegedűs 67.), Priskin. Vezetőedző: Csank János.

A ZTE ezúttal harcosabb arcát mutatta, főleg a második játékrészben jelentős fölényban is játszott, azonban úgy tűnik, hogy a gödörből nem olyan könnyű kimászni. A Győr nemadta fel egy pillanatra sem, még Priskin kiállítását követően 10 főre fogyatkozva sem, de ZTE több helyzetet tudott kialakítani. A szerencse, illetve Sztevanovic kapus azonban mindig hárítani tudott. Összességében a hazai csapat közelebb állt a győzelemhez, de ezért három pontot még nem adnak, csak egyet.

Vélemények:
Szentes Lázár, a ZTE vezetőedzője: – Sok helyzetet alakítottunk ki, de mint a tavasz során sokszor, ezúttal sem sikerült gólt lőnünk.
Csank János, a Győr vezetőedzője: Nehéz mérkőzést játszottunk. Az I. félidőben még voltak lehetőségeink, a kiállítást követően pedig hősiesen küzdött a csapat. Minimális célunkat elértük.
Sebők J., a ZTE játékosa: – Továbbra sem megy a góllövés. Jól játszottunk, helyzeteink is voltak, de ezek kimaradtak. Így elmaradt a nagyon várt győzelem.
Kottán Krisztián, a ZTE játékosa: – Szentes Lázár azzal a feladattal bízott meg, hogy Lendvai Miklós előtt szervezzem a játékot. Nem volt könnyű a feladat, mert a győriek nagyon betömörültek. Ennek ellenére akadtak helyzeteink. Nagyon kellett volna a 3 pont, mert legközelebb a bajnokesélyes Újpest otthonába látogatunk. (Zala-Lap Kft., B. I.)

Tartalom megosztása: