keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

A hajrában már nem volt esélyünk

Zalaegerszeg címer
Hírek

A hajrában már nem volt esélyünk

2009 március 21 - szombat
Szolnoki NKK – Zala Volán ZTE 66-57 (11-16, 15-14, 20-14, 20-13) NB-I. női kosárlabda-mérkőzés. Szolnok, 200 néző. Jv.: Kiss, Gerencsér.

Zala Volán ZTE: Pungor (4/3), Rasheed (16/9), Szélesy (10/3), Takács (4), Horváth Zs. (6). Csere: Szalay (2), Varga Zs., Ambrus (3/3), Johnson (12/3). Vezetőedző: Bencze Tamás.

Az első két negyedben összeszedetten és jó játszottak az egerszegi lányok, főleg védekezésben jeleskedtek. A nagy szünet után Szalay több labdát is eladott, s a hazaiak könnyű kosarakat szereztek. Előbb fölzárkóztak, majd élvezve a hazai pálya előnyét a bírók által biztosítva, átvették a vezetést is.

Az egerszegi lányok végig lelkesen , jól küzdöttek, de hajrában már nem tudták kétségessé tenni a szolnokiak győzelmét. Sajnos, több jó teljesítmény mellett a vendégeknél néhányan átlag alatt teljesítettek – ez is közrejátszott a vereségben.

Értékelés: Gáll Tamás pályaedző: – Jól helytálltunk az év közben alaposan megerősödött Szolnok otthonában. A hazaiak reális helyezése nem a bajnokság 7. helye, ennél jóval előbbre kellett volna végezniük.

(Zala-Lap, B. I.)

Tartalom megosztása: