keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

A jobban akaró csapat nyert

Zalaegerszeg címer
Hírek

A jobban akaró csapat nyert

2005 május 04 - szerda
ZTE  –  Sopron  0-1  (0-0)Zalaegerszeg, 2000 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető: Erdős. Asszisztensek: Tóth I., Takács. Góllövő: Horváth A. (63.).  Sárga lap: Bagoly (36.)  ZTE:  – Varga Z. – Kocsárdi, Csóka, Kozmér, Gaál M. – Andorka, Balog Cs. (Torma 82.), Józsi, Selei (Radu Sabo 46.) – Sebők J., Koplárovics. Vezetőedző: Gellei Imre.Sopron:  – Balogh J. – Bagoly, Horváth A., Hanák, Földvári (Fehér Z.), Somorjai, Pintér Z., Sifter T. (Bárányos 46.), Szabó O., – Sira, Csordás (Tóth M. 54.). Vezetőedző: Pintér Attila.

Az eredménynél is elkeserítőbb: nem akar igazán összeállni a csapat játéka. Jobban mondva: van 11 játékos a pályán, de nincs csapat. Az első félidő után még reménykedhettünk, hisz egyik együttes sem mutatott sokkal többet a másiknál. A második félidőben aztán hamar elszálltak reményeink, a Sopron betalált, mert törvényszerű, hogy a motiváltabb, jobban nyerni akaró együttes előbb-utóbb betalál. Utána hiába próbált egyenlíteni ZTE, hiába jutott el helyzetekig, valami mindig hiányzott, hogy gól szülessen. Összességében a több játékosát is pihentető Sopron jobban megérdemelte a győzelmet, a ZTE teljesítményére nehéz valamiféle pozitív jelzőt találni.  
 
Vélemények:
Gellei Imre, a ZTE vezetőedzője: – Felfrissített csapattal kezdett a Sopron. A szünetben történt minőségi cseréket követően egy szabadrúgás-variációból született góllal, igazi helyzet nélkül nyerték meg a vendégek a találkozót.
Pintér Attila, a Sopron vezetőedzője: – A mérkőzés összképe alapján megérdemelten nyertünk. Több helyzetünk akadt, mint a ZTE-nek. Sőt, néhány játékosomat pihentetni is tudtam a kupadöntőre.
Darko Ljubojevics, a ZTE sérült játékosa: – Rossz volt nézni a találkozót.
Szabó György, a ZTE cserekapusa: – Gyengén játszottunk, a Sopron egy szabadrúgást követően jól eltalált lövésből megszerezte a győzelmet.
Tóth Géza, a ZTE Rt. elnöke: – Kritikán aluli teljesítményt produkáltunk. A Sopron győzelme megérdemeltnek mondható.

Tartalom megosztása: