keresés a weboldalon

A közösségek bizalmából

Zalaegerszeg címer
Hírek

A közösségek bizalmából

2009 december 18 - péntek
Az idei évben a zalaegerszegi közgyűlés öt magánszemély és két szervezet tevékenységét ismerte el Zalaegerszegért-díjjal. Az önkormányzat 1993-ban döntött arról, hogy minden évben olyan magánszemélyeknek és szervezeteknek adományozza e díjat, akik a város építésében, fejlesztésében, környezetvédelmében, valamint a város művészeti, kulturális, oktatási, sport és egészségügyi szolgálatában példa értékűt, maradandót alkottak.

A december 18.-i ünnepi közgyűlésen dr. Gyimesi Endre polgármester adta át az elismeréseket: Béres János szobrászművésznek, dr. Csegzi Sándor, Marosvásárhely alpolgármesterének, dr. Décsy Jenő nyugalmazott főiskolai tanárnak, az Énekmondó együttesnek, Halász István testnevelő tanárnak, a Kertvárosi Általános Iskola alkalmazotti közösségének és Tarjánné dr. Szabó Zsuzsanna nyugdíjas iskolaigazgatónak.

Mint a polgármester az ünnepélyes átadáson köszöntőjében fogalmazott, közösségi ajándék a Zalaegerszegért-díj, hiszen akik kapják, a közösségek bizalmából kapják, munkájuk, tevékenységük elismeréseképpen.

(Zala-Lap, V. Zs., Z. A.)

Tartalom megosztása: