keresés a weboldalon

A legenda folytatódik, ismét lesz Csarnok Kupa (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

A legenda folytatódik, ismét lesz Csarnok Kupa (Videó)

2014 november 13 - csütörtök
Profik, amatőrök, baráti társaságok, vagy akár cégek labdarúgó csapatai is jelentkezhetnek a Csarnok Kupára. A legenda ugyanis folytatódik. A tornát karácsony és szilveszter között tartják a Városi Sportcsarnokban. A versenyre december 19-ig lehet nevezni felnőtt és öregfiúk kategóriában.

A Csarnok Kupának nagy hagyománya van Zalaegerszegen. A tornát 1981-ben rendezték meg először a Városi Sportcsarnokban, majd a sorozat 2006-ban megszakadt. A város tavaly úgy döntött, hogy ismét életre kelti a legendás versenyt.

Gecse Péter alpolgármester azt mondta, fontos a hagyomány ápolása.

A Csarnok Kupa tavaly nagy sikert aratott. A megyéből számos együttes nevezett öregfiúk és felnőtt kategóriában. A szervezők az idén még több nevezőre és szurkolóra számítanak.

Bánhegyi Péter, az Egerszegi Sport és Turizmus Kft. ügyvezetője hozzátette: szeretnék, ha a Csarnok Kupa újra nemzetközi szintű megmérettetés lenne.

Az előző évekhez hasonlóan legalább 9 és legfeljebb 12 fős csapatok jelentkezését várják a szervezők egészen december 19-ig. Nevezni elektronikus úton és személyesen is lehet, de a sikeres jelentkezés feltétele az, hogy a nevezési lap és a nevezési díj is határidőre beérkezzen a Városi Sportcsarnokba.

A versennyel kapcsolatos további tudnivalókat Bandics Ákos tornaigazgató ismertette.

A bővebb tájékoztatásról a www.csarnokkupa.hu weboldalon olvashatnak az érdeklődők. A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a torna pénzdíjazása is vonzó lehet, hiszen a felnőtt kategória első helyezettje 200 ezer, míg az öregfiúk legjobb csapata 50 ezer forintos díjazásban részesül. A szervezők azt ígérik, hogy egy csapat sem megy majd haza üres kézzel.

N.D./P.B.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: