keresés a weboldalon

A legenda folytatódik

Zalaegerszeg címer
Hírek

A legenda folytatódik

2016 november 25 - péntek
Idén is sok érdekességgel és újítással várja a nézőket és a csapatokat a Csarnok Kupa. Ez a kijelentés a programot felvezető sajtótájékoztatón hangzott el a Városi sportcsarnokban.

Az egyre népszerűbb teremlabdarúgó torna felvezetésében Balaicz Zoltán polgármester a kupa múltját elevenítette fel, ami 1972-től szolgálta a futballrajongók kikapcsolódását. A Városi Sportcsarnok megépítése óta a mostani nevén zajlik a torna, amely az utóbbi években kezd újra a régi fényében tündökölni. A városvezető elmondta, hogy az idei tornán a Zalaegerszeg- Marosvásárhely testvérvárosi kapcsolatnak 20 éves évfordulója alkalmából egy gálamérkőzést is játszanak majd.

Az MLSZ Zala megyei igazgatóságának igazgatója Józsi György is fontosnak tarja a környék legnagyobb szabadidősport rendezvényének a támogatását. Az egykori kiváló labdarúgó köszöntőjében visszatekintett arra az időre, maikor még ő is a parketten rúgta a labdát. Ahogy az elmúlt évben úgy az ideiben is a ZTE FC öregfiúk csapata is részt vesz a rendezvényen.

Kocsárdi Gergely a ZTE klubigazgatója örömmel vállalta, hogy egykori nagy ellenfeleket csábít gálamérkőzésre, a Csarnok Kupára. Így idén a Videoton és a Győri ETO hasonló korú együttese ellen lépnek pályára az kék-fehérek legendás játékosai.

Zárásként Bánhegyi Péter, az Egerszegi Sport és Turizmus Kft. ügyvezetője több újdonságról is beszámolt. Az idei évben egy új kategóriát a 45+-os korcsoportot indítottak, hogy az idősebb, amatőr játékosokat is elérje a népszerű torna. Ezért az eddig megszokott három napos Csarnok Kupa egy nappal kibővül.

A rendezvényt családbaráttá is tették, így amíg az apukák a parketten küzdenek, a gyereke a galérián különböző játékokkal múlathatják az idejüket. Az idei Csarnok Kupa december 8-11-ig tart.

Jóna István

 

Tartalom megosztása: