keresés a weboldalon

A legjobb hétvége

Zalaegerszeg címer
Hírek

A legjobb hétvége

2013 november 05 - kedd
Ez a nyár nagyon jól indult. A családommal elmentünk sok csodálatos helyre kirándulni, meglátogattuk a rokonokat, és rengeteget fürödtünk.

A legjobb barátnőmmel, Jankával egész nyáron tartottuk a kapcsolatot, de nem igazán tudtunk találkozni, így megbeszéltük, hogy az egyik hétvégét náluk töltöm. Ott volt két igen jó barátnőnk is: Szüle Emese és Kovács Luca.

 

Péntek délután érkeztem meg, így az a nap inkább lustálkodással telt. Este viszont hajnali 2-ig fent voltunk. Beszélgettünk, nassoltunk és társasozunk. A késői lefekvés miatt másnap délben keltünk fel. Ebéd után elmentünk a plázába mozizni, utána pedig vásároltunk a Zala Parkban. Este grilleztünk, és sokáig kint maradtunk.

Másnap 9-kor keltünk. Igyekeznünk kellett, hogy össze tudjunk pakolni, ugyanis úgy terveztük, hogy aznap az AQUA PARKBAN leszünk. Az indulásnál volt egy kis gabalyodás, de szépen lassan odaértünk. Egész nap csúszdáztunk, úszkáltunk, napoztunk és viccelődtünk. Zárás felé elkezdtünk összepakolni, és elindultunk haza. Este fáradtan dőltünk be az ágyba.

Másnap reggel sok szép élménnyel gazdagon indultam el haza.

Hári Patrícia & Horváth Janka (7.b)
Mindszenty József Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium

Tartalom megosztása: