keresés a weboldalon

A listavezető ellen javíthat a ZTE FC

Zalaegerszeg címer
Hírek

A listavezető ellen javíthat a ZTE FC

2016 május 05 - csütörtök
Egy kicsit ironikusnak hat a cím, de sajnos a ZTE FC labdarúgóinak most minden hazai mérkőzés egy lépést jelent az NB I-felé. Az elmúlt fordulóban a Csákvár ellen, sajnos az edzőváltás sem sikerült. A Csank János helyére kinevezett Mihalecz István nem tudott csodát tenni a csapattal.

Az első negyedóra ZTE fölény után átvette a mérkőzés irányítását a vendégcsapat az első félidő hajrájában három perc alatt kétszer is mattolták a zalai védelmet. A szünet után sem változott a játék képe. A ZTE akart, de nem jelentett veszélyt a játékuk a vendégkapura. Az 56. percben Forgács öngóljánál pedig végleg elsőt a három pont sorsa. A szurkolók a mérkőzés végén kifütyülték övéiket, ami valljuk be teljesen indokolt volt. Hazai pályán egy első osztályba igyekvő csapatnak sokkal többet kellett volna tennie a győzelemért. A fordulóban az ellenfelek újra a ZTE-nek játszottak, hiszen a közvetlen riválisok, a Kisvárdát leszámítva mind kikaptak. Vereségével a ZTE FC a harmadik helyre csúszott vissza.

Május 8-án vasárnap az előzetesen meghirdetet, 19 óra helyett 15 órakor játszanak a csapatok, mivel a sportcsatorna műsorra tűzi a listavezető Gyirmót és a ZTE FC összecsapását.

Jóna István

Tartalom megosztása: