keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

A remény tovább él

Zalaegerszeg címer
Hírek

A remény tovább él

2005 június 27 - hétfő
Meglehetõsen fölborzolta az egerszegi futballbarátok kedélyeit a licencbizottság legutóbbi döntése, miszerint a ZTE labdarúgócsapata nem indulhat az NB-I. következõ idényének küzdelmeiben.

Délután kettőkor a polgármesteri hivatal előtt tüntettek, fél ötkor, a csapat első edzése előtt pedig egy transzparenst feszítettek ki a stadion bejáratánál, melyen ez állt: „3 év – mennyből a pokolba”.

Az első edzésen egyébként – melyen az eltávozott Torma, Radu Sabo és Selei kivételével minden játékos megjelent – Tóth Géza, az rt. elnöke üdvözölte a játékosokat. Majd közölte, hogy a Nagy Ferenc nevével fémjelzett csoport lemondott 113 millió forintos tagi hiteléről, így a társaság tőkéje pozitívvá vált, s ezzel lehetőség nyílhat arra, hogy a ZTE elindulhasson a az NB-I. küzdelmeiben. Megkérte a játékosokat, legyenek egy kis türelemmel, mert remélhetően rövidesen megoldódik a társaság anyagi helyzete. A július 5-i közgyûlést követően új vezetése lesz a társaságnak, s ők minden bizonnyal azon lesznek, hogy rendezzék a csapat anyagi gondjait.

Az első edzést alkalmi stáb – Madár Gábor,  ifj. Mihalecz István, Tamás Gyula és Dobos Sándor – vezényelte le.

Tartalom megosztása: