keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

A rutin és Szélesy döntött

Zalaegerszeg címer
Hírek

A rutin és Szélesy döntött

2008 december 21 - vasárnap
BEAC-Újbuda – Zala Volán ZTE 70-78 (24-23, 18-18, 17-22, 11-15) NB-I. női kosárlabda-mérkőzés. Budapest, 100 néző. Jv.: Gorka, Balogh.

A szezon végére elfogyott a Zala Volán ZTE – Gavriloska távozását követően Horváth Zsófia, az egyetlen megmaradt középjátékos is a héten megsérült – s így mindössze hét meghatározó játékosra számíthatott Bencze Tamás vezetőedző. A héten ugyan az egerszegi lányok gyakorolták a center nélküli játékot, de ez főleg a mérkőzés első felében meglehetősen döcögött.

A fővárosiak mindjárt 7-0-al kezdtek, s a 6. percben 15-6-ra is vezettek. A vendégek ezt követően ugyan összekapták magukat, de az csak arra volt elegendő, hogy mind az első negyed végén, mind a nagy szünet előtt csak egygólos hátrányban voltak. A nyögvenyelős fordulatot a harmadik negyed hozta, azonban az egerszegiek elvárt győzelme csak a hajrában vált bizonyossá. A nagyobb rutin, meg Szélesy ponterős játéka döntött javukra.

Értékelés:

Bencze Tamás vezetőedző: – Mindössze hét hadra fogható játékosom maradt. Gratulálok a hazaiaknak a helytállásért, csapatomnak meg a nagyon fontos győzelemért.

Török Róbert technikai vezető: – Nagy küzdelemben nyertünk, sikerünkhöz kellett Szélesy ponterős játéka.

Tartalom megosztása: