keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

A sorozat folytatódik

Zalaegerszeg címer
Hírek

A sorozat folytatódik

2005 november 06 - vasárnap
ZTE  –  Újpest   1-3 (0-1)Zalaegerszeg, 1500 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés.Játékvezető: Arany. Asszisztensek: dr. Szabó, Nagy I. Góllövők: Sebők V. (11-esből 59.), ill. Rajczi (21.), Sebők (64., öngól), Csóka (74., öngól). ZTE: Varga Z. – Kocsárdi, Sebők V. Csóka (Montvai 77.), László A. – Kozmér, Kaj, Djorovics, Józsi (Szpalevics 68.) – Radu Sabo, Szpaszojevics (Nagy L.). Vezetőedző: Dajka László.Újpest: Vlaszák – Kiss Z., Vermes, Vanczák, Tóth B. – Kőhalmi (Gulyás 87.), Erős K., Sándor Gy.(Hullám 63.), Tóth N. – Feczesin, Rajczi (Szőke 80.).

Háromszor találtunk a hálóba, mégsem mi nyertünk 3-1-re…Magyarázkodhatunk, foghatjuk a vereséget a balszerencsére, de semmi értelme. Felfogásban, gyorsaságban egyértelműen jobb volt az Újpest. A ZTE-nek csupán a küzdőszellemét dícsérhetjük, azonban hit és elképzelés nélkül nehéz nyerni. A csapatnak mostanában sem védelme, sem középpályája, sem támadósora nincs. Nem lesz könnyű innen felállni…
Vélemények:
Dajka László, a ZTE vezetőedzője: – Úgy érzem, jó mérkőzést játszottunk, de a szerencse nem velünk volt. Amíg csak egy gólt szerzünk, azt is 11-esből, addig esélyünk sem lehet a győzelemre.
Mészöly Géza, az Újpest vezetőedzője: – Főleg egységes csapatjátékunknak köszönhettük sikerünket. Annak külön örülök, hogy fiataljaink jó teljesítményt nyújtottak.
Józsi György, a ZTE játékosa: – Egyik csapat sem tudta akaratát ráerőltetni a másikra. Az Újpest szerencsés gólokat szerzett, nekünk meg mostanában semmi sem sikerül.
Radu Sabo, a ZTE játékosa: – Támadásban a 16-osig jól játszottunk, de az utolsó passzok nem sikerültek. Jelenleg peches szériában vagyunk.

Tartalom megosztása: