keresés a weboldalon

A százezredik zalai kormányablak-ügyfelet köszöntötték (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

A százezredik zalai kormányablak-ügyfelet köszöntötték (Videó)

2014 június 03 - kedd
A százezredik zalai kormányablak-ügyfelet köszöntötték a megyeszékhelyen. A márciusban átadott irodában több mint 260 ügyet intézhetnek a polgárok.

Ez a szám az elkövetkezendő hónapokban tovább nő, és mintegy kétezer-hatszáz féle ügyet lehet majd intézni a kormányablakokban.

Rigó Csaba Zala megyei kormánymegbízott az egyablakos rendszer előnyeiről beszélt.

A Zalaegerszegi Járási Hivatal Kormányablaka Zala megye legforgalmasabb integrált ügyfélszolgálati irodája lett a márciusi átadó óta. Folyamatosan várják a lakossági visszajelzéseket, amelyek alapján még hatékonyabbá akarják tenni a munkát.

Gyutai Csaba polgármester köszöntőjében kiemelte, hogy egy nagyon esztétikus, kulturált és családbarát helyen tudják fogadni a zalaegerszegieket.

Kertész Dániel, a Zalakerámia ZTE KK kosárlabdázója lett a százezredik ügyfél Zalában.

Gyutai Csaba polgármester és Rigó Csaba kormánymegbízott ajándékul emléklapot és az Alaptörvény díszpéldányát adta át a sportolónak, aki két napos wellness hétvégét is kapott.

A kormányablakok nem csak az ügyintézésben segítik az emberek mindennapjait, hanem a diákok kötelező közösségi szolgálatának is megfelelő helyet biztosítanak. Zalában 51 tanuló szeretné az integrált ügyfélszolgálati irodáknál tölteni 50 órás közösségi munkáját.

V.D./T.S.

Fotó. Seres Péter

Tartalom megosztása: